Újdonságaink
Home » Magánszemélyeknek
Magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik terméket válasszuk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés!

Mi segítünk Önnek ebben. Nálunk mindent egy helyen megtalál, ami egy Építőanyag telepről nem hiányozhat: kiváló minőségű építőanyagok – víz-és hőszigetelések, gipszkarton-és álmennyezeti rendszerek, falazóelemek, tetőcserepek- és zsindelyek, fenyő fűrészáru, vasanyagok, homlokzatok, vakolatok – kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Az Épduker Kft. évtizedek tapasztalatával a háta mögött kínálja mindezt Partnerei számára.

Ennek szellemében a hozzánk betérőket szaktanácsadással segítjük, a felmerülő vásárlói igények ismeretében tapasztalt munkatársaink készségesen ismertetik a különböző lehetőségeket, és bemutatják az áruválasztékot, hogy vásárlóink valóban azt kapják, amire, és pontosan akkor, amikor arra szükségük van.

A vállalkozás folyamatosan lépést tartva az építőipar fejlődésével folyamatosan bővíti árukészletét újabb és újabb építőanyagokkal, valamint kezdeményezi az élenjáró építési technológiák alkalmazását és terjesztését

Vásárlóink számára nagy biztonságot és kiszámíthatóságot jelent, hogy teljes választékunkat készletről árusítjuk, és saját, önrakodós járműveinkkel házhoz szállítjuk

Az Épdukernél büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink részére mindig a legmagasabb minőséget biztosítjuk kedvező árszinteken. Kiemelt célkitűzéseink:

  • megfelelni a folyamatosan változó vevői elvárásoknak
  • a vevők gyors, pontos kiszolgálása
  • a termékek, szolgáltatások minőségének legmagasabb szinten tartása.
  • széles árukészlet

Legyen Ön is az Épduker Partnere!
Válassza a megbízható minőséget a legjobb áron!

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes