CAMBRIDGE XTREME 9,5 ZSINDELY

Rendelje Meg

CAMBRIDGE XTREME 9,5 ZSINDELY

Cambridge Xtreme 9.5° zsindely

 
 
IKO Cambridge Xtreme 95° (50)
 
 
 
 
 
 
 

Csapjunk a közepébe: az IKO Cambridge Xtreme 9.5° a legjobb választás, ha a tökéletes építészeti zsindely tetőkről van szó. Ebben a dimenziónális zsindelyben minden megvan: exkluzív megjelenés, lenyűgöző alsó tetőlejtés határérték (9,5°), a tetőformák széles skálája, extrém biztonság a tetőjének...

Az IKO Cambridge Xtreme 9.5° az ideális megoldás sokféle projektre. Akár egy “egyszerű” (lakó) házat vagy egyedibb építészeti projekteket szeretne építeni, például egy modern plázát vagy exkluzív hotelt, ez a tetőzsindely minden igényt kielégít.

 

Minden tetőgeometriához alkalmas

Az alkalmazhatóságnak ez a széles határa azt is jelenti, hogy számos különböző tetőformát le lehet fedni az IKO Cambridge Xtreme 9.5°-tel: egyszerű nyeregtetőtől, előkelő manzard tetőjig, sátortetőtől ívelt torony tetőig, tetőablaktól homlokzatig.
A 90°-os maximum meredekségének köszönhetően Ön akár egy falat is lefedhet az IKO Cambridge Xtreme 9.5°-tel, mely egyedi stílust kölcsönöz építészeti projektjének.

 
Cambridge Xtreme öntapadó laminált IKO zsindely

Meggyőző ellenállás szél hajtotta esővel szemben

Az öntapadó hátoldalnak köszönhetően ez az erős és strapabíró zsindely ellenáll még a legerősebb szél álltal hajtott esőnek is. Az IKO Cambridge Xtreme 9.5° tesztelés a KIWA-BDA Intézet Hollandia -ban történt és eredménye meghaladja a CEN/TR 15061:2012 szabványt. Ez a szabvány előírja a 47 km/órás szél ellenállást és a 89mm/órás esőzés elenállását.
Ezek az extrém körülmények Európában maximum 50 évente egyszer fordulnak elő (BRE Intézet szerint).
Ezen felül az IKO Cambridge Xtreme 9.5° tökéletesen elenállt a 61 km/órás szélnek és 120mm/órá esőnek is!
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az IKO Cambridge Xtreme a megfelelő tetőfedési választás az extrém időjárási körülményekhez.

Cambridge Xtreme 9,5° laminált öntapadó IKO zsindely - a legbiztonságosabb megoldás minden tetőfedési projekthez

Ez a lenyűgöző ellenállás és extrém tetőlejtés nem az egyetlen oka annak, hogy az IKO Cambridge Xtreme 9.5° a legjobb választás az építészeti projektjéhez. A zsindely nagyobb mérete (Az IKO Cambridge Xpress-hez hasonlóan) villámgyor zsindely felrakást tesz lehetővé és a 7 természetes színével minden tetőhöz illik.

Az Ön előnyei ezzel a kivételes Cambridge Xtreme 9.5° tetőzsindellyel:

  1. _Xtreme tetőlejtés: ≥ 9,5° (!) / ≤ 90°
  2. _Xtreme ellenállás erős eső és szél ellen -
    Egyetlen más zsindely sem kínál nagyobb ellenállást a szél hajtotta esővel szemben, extrém időjárás (vihar, jégeső) esetére. A KIWA-BDA Institute Netherlands tesztelte és hagyta jóvá 2014-ben.
  3. _Xtreme egyedi: a világ első laminált, öntapadó zsindelye
  4. _Xtreme súly: zsindely fedésben a 11,6 kg-os négyzetméter súly jelentősnek számít, ami a szélellenállást nagyban fokozza.

 

Betöltés