ROMAI

Rendelje Meg

ROMAI

Toszkána formái

A Bramac Római  tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.
Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé.

Kategóriák és színválaszték


A BRAMAC STAR kategóriájában a Római STAR tetőcserepek különlegesen ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, A masszív, szendvicstechnológiával készült cseréptest felülete a kerámia tetőcserép simaságával vetekszik. Az antracit és a sötétbarna  színek esetében alkalmazott Thermo Protector fényvisszaverő felület extra védelmet nyújt a tető túlmelegedése ellen.
 TéglavörösRubinvörösSötétbarnaAntracit

 A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Római modell Protector felülettel kapható, mely jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak.
 TéglavörösBarnaAntracit

 

 A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Római modell Antik színben is kapható.A Bramac az antik színű tetőcserepek teljes testét különböző színű betonból keveri, így az antik hatás évek múltával is megmarad.
 

 Antik

 

 

 

 A BRAMAC STANDARD kategóriájában a Római modellt Novo felületkezeléssel láttuk el, amely megbízható és ellenálló megoldást jelent akár felújítandó, akár új épület fedéséhez.
 TéglavörösRubinvörösBarnaAntracit

 

 
  

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

 
 
 
Betöltés