Újdonság: klímafödém előregyártással

Rendelje Meg

Újdonság: klímafödém előregyártással

Újdonság: klímafödém előregyártással

Gyorsaság, gazdaságosság, biztos működés és egyre gyakrabban a környezettudatosság – ezek az előnyök egyre több építkező számára fontos tényezők. Az előregyártás új innovációja a korszerű, a gépészet beszerelését könnyítő klímafödém is ezekre az igényekre ad választ. Ismerje meg a Leier kínálatának új elemét! A témával több szakmai rendezvény is foglalkozik az ősz folyamán, de előszőr nézzük mi is az a klímafödém!

A Leier Hungária Kft. kínálatának újdonsága, hogy a mesterpanel födémet a kiegészítették modern felületfűtési és hűtési csövekkel: tehát a lemezekbe előre be van építve a mennyezetfűtéshez szükséges gépészeti előkészítés. Az így létrejött új, modern előregyártott építőelem kapta a Leier Klímafödém nevet. A mesterpanelbe épített csővezetékek egyaránt alkalmasak fűtő- és hűtővíz szállítására akár hőszivattyú kiszolgálására is. Ennek eredménye, hogy a mennyezet jelentős szerepet játszik az épület kellemes klímájának kialakításában, hűtésében és fűtésében egyaránt. A födémbe épített csőrendszerek az épület betonszerkezetét használják a hőcseréhez, így lesz teljes a klíma: télen sugárzó hőt, nyáron pedig kellemes hűtő hatást biztosítanak zavaró légáramlatok és hőmérsékletingadozás nélkül.

A Leier klímafödém nagy teljesítőképességével és rövid reakció idejével a modern épületek lakóinak mai komfortérzet iránti igényét messzemenőkig szolgálja. A paneleket közvetlenül a gyártóasztalra fektetik és rögzítik. A panelek szélessége és hossza az adott épület adottságaihoz igazodik. Mennyezetfűtési és -hűtési panelek gyors reakcióidejű, nagy fajlagos fűtési és hűtési teljesítményű aktív fűtést/hűtést biztosítanak.

Előnyben a családi- és társasházak

A mesterpanelt elsősorban családi házakhoz és társasházakhoz ajánlja a Leier szakértő csapata. A klímafödém beszerzését mindenképp érdemes megfontolnia azoknak, akik egy modern felület fűtési és hűtési rendszert is szeretnének alkalmazni.

Ahogy azt már az előregyártott elemektől megszokhattuk, számos előnyt kínálnak a kivitelezés helyszínén – most sincs ez másképp. Klímafödém esetén a csövek és az esetleges elektromos dobozok beépítése nagymértékben meggyorsítja a fűtési és az elektromos rendszer kiépítését, így kevesebb az előmunka igény, ezen felül elegendő a födémlemezek alját csak glettelni, tehát megspórolható a vakolás.

Klimafodem1Klimafodem2Klimafodem3

 

Klimafodem3D-1Klimafodem3D-2
Betöltés